ΑΦΟΙ ΚΟΤΣΙΦΟΥ
Κατηγορίες
ΚΟΤΣΙΦΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΟΤΣΙΦΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΟΤΣΙΦΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΟΤΣΙΦΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΟΤΣΙΦΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΟΤΣΙΦΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ

ΑΦΟΙ ΚΟΤΣΙΦΟΥ

ΑΦΟΙ ΚΟΤΣΙΦΟΥ cash & carry

ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ ΨΙΛΙΚΩΝ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΕΙΔΩΝ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ

Ποιοι Είμαστε

Εδώ και 33 χρόνια (από το 1979) η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΤΣΙΦΟΥ Ο.Ε. προμηθεύει επαγγελματίες με αγαθά που συνδυάζουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στο χαμηλότερο κόστος.

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε πολλές κατηγορίες επαγγελματιών (Μini Market, περίπτερα, βιβλιοπωλεία, ζαχαροπλαστεία) και περιλαμβάνουν μια τεράστια γκάμα σε ψιλικά, είδη δώρου, είδη σπιτιού, καλλυντικά, εποχιακά, χαρτικά, πλαστικά, είδη συσκευασίας, είδη προικός, είδη ένδυσης, αξεσουάρ και πολλά άλλα.

Το Όραμα

Ο επιτυχημένος Επιχειρηματίας με Εγγυημένο Κέρδος τόσο στον τομέα της χονδρικής πώλησης όσο και της λιανικής βασίζεται στην κυρίως στην έξυπνη αγορά των εμπορευμάτων του και κατ επέκταση στην έξυπνη πώληση. Για το λόγο αυτό τους θεωρούμε όλους συνεργάτες μας, και όχι απλώς πελάτες, με κοινή πορεία προς την επιτυχία που είναι το Κέρδος που εξασφαλίζουν οι έξυπνες αγορές.

Ο στόχος

Φτιάξαμε λοιπόν με την ιστοσελίδα μας, ένα μέσο ηλεκτρονικής παρουσίασης της γκάμας αυτής το οποίο θα διευκολύνει την άμεση και συνεχή επικοινωνία μας με τους συνεργάτες μας ενημερώνοντας τόσο για τα νέα εμπορεύματα μας όσο και για τις προσφορές μας, μέσω αυτού θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν όλοι τις προμήθειες τους και on line εύκολα και γρήγορα.

 

Ευχόμαστε Καλές Αγορές
Μανόλης & Άρης